Kedves Felvételiző!

Az utóbbi időszakban nagyon sok híresztelés jelent meg a felvételi eljáráshoz, keretszámokhoz kapcsolódóan, amelyek jelentősen nehezítik a továbbtanulást meghatározó döntések meghozatalát.

Szeretnénk a döntésben segíteni, ezért tájékoztatom arról, hogy a pécsi Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék az alábbi képzéseket kínálja fel:

- kommunikáció- és médiatudomány BA-képzés (3 éves),
- média-, mozgókép- és kommunikációtanár képzés (5 éves),
- kommunikáció- és médiatudomány MA-képzés (2 éves – alapdiplomával rendelkezőknek)
- mozgóképkultúra- és médiaismeret-tanár MA-képzés (2 éves – alapdiplomával rendelkezőknek).

Ugyancsak fontos információ, hogy a jelen szabályozás szerint valamennyi képzési formában lesznek államilag finanszírozott helyek – ezek meghatározása az illetékes minisztérium kompetenciájába tartozik.

Kollégáimmal megpróbáltunk az Ön segítségére sietni: a tanszéki honlap (www.commonline.hu) felvételizőknek szóló rovatában összegyűjtöttünk minden fontos információt az egyes képzésekhez, a Tanszék működéséhez kapcsolódóan, kérem, hogy figyelmesen tanulmányozza át ezeket. Amennyiben kérdése merülne fel, az ott látható elérhetőségeken szívesen állunk rendelkezésére.

Amennyiben valamelyik képzés elnyerte tetszését, örömmel várjuk Pécsett, a Zsolnay Kulturális Negyedben található képzési helyünkön:

Szijártó Zsolt

(tanszékvezető)