Nagymosás

Március 23.-án egy kollektív kiállítás lesz látható Pécsen, a Nagymosás ! Ugyanezen a napon a világ minden táján hasonló kiállítások valósulnak meg csupán egy szárítókötél és néhány csipesz segítségével. Ezúttal azonban nem a ruháinkat, hanem alkotásainkat teregetjük majd ki (ez lehet rajz, kollázs, festmény, fotó, vers, digitális grafika...)

Bárki részt vehet benne, felnőttek, gyerekek, amatőrök és profik egy A4-es formátumú művel, amelynek témája : Az életem innen nézve.
Március 23.-án 10 órakor találkozzunk mindannyian a Szabadkikötőben egy közös teregetésre ! Az egyes kiakasztott alkotások együtt egy közös, kollektív művé állnak össze, amelynek segítségével új szemszögből közelíthetünk egy már megszokott helyhez és mi magunk is alakíthatjuk azt. A művészet ezáltal elérhetővé válik mindenki számára, akár nézőként, akár alkotóként.

Elindult tehát a visszaszámlálás, még körülbelül egy hónapunk van, hogy gondolkodjunk, keressünk, kutassunk a témában. Március 11.-én, szombaton aki szeretne, megtalál minket a Szabadkikötőben egy közös műhelymunkán, ahol reményeink szerint minden korosztály művészei és amatőr művészei inspirációra lelnek.