Jubileumi könyvbemutató és félévzáró party

Jubileumi könyvbemutató és félévzáró party

Kerekasztalbeszélgetés a Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék és a Gondolat Kiadó Kommunikáció- és kultúratudományi tanulmányok elnevezésű közös könyvsorozatának jubileumi, 20. kötete, Baumann Tímea: „Maradjon emléközet?” című könyve kapcsán.

A Gondolat Kiadó és a PTE Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszéke meghívja Önt a 2017. május 12-én (pénteken) 15 órakor kezdődő könyvbemutatójára a Zsolnay Kulturális Negyed E/25-ös épületébe.
A könyvbemutató programja:
Kerekasztalbeszélgetés a Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék és a Gondolat Kiadó Kommunikáció- és kultúratudományi tanulmányok elnevezésű közös könyvsorozatának jubileumi, 20. kötete, Baumann Tímea: „Maradjon emléközet?” A délszláv háború társadalmi emlékezete a kopácsi magyar emlékezet-közösségben című könyve kapcsán.
A kerekasztalbeszélgetés résztvevői: Baumann Tímea (PTE NOK), Biczó Gábor (DE Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kar, Társadalomtudományi Tanszék), Gagyi József (Sapientia Marosvásárhelyi Kar, Alkalmazott Társadalomtudományok Tanszék) és Váradi Mónika (MTA, Regionális Kutatások Intézete). A beszélgetést Szijártó Zsolt vezeti.
További programok:
- A XXXIII. OTDK Társadalomtudományi Szekciójában szerepelt hallgatók és felkészítő tanáraik köszöntése
- Félévzáró party

Galéria
Kezdete
2017. május 12.
15:00
Vége
2017. május 12.
20:00
Helyszín
Zsolnay Negyed E25
Szervező/info
Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék