Kultúra- és médiatudományi reflexiók Beke László életművére

Kultúra- és médiatudományi reflexiók Beke László életművére

Workshop a Kommunikáció, média és kultúra doktori program és a PTE Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék szervezésében

Beke László 2004 és 2010 között a PTE Modernitás – Kultúratudományi Doktori Programjának oktatója, kollégánk volt. Alapítóként részt vett a doktori képzés profiljának kialakításában, kurzusokat vezetett, doktoranduszokat irányított, konferenciákon adott elő. Személyiségével, felkészültségével sokat tett azért, hogy egy különleges intellektuális atmoszféra jöjjön létre, amely inspiráló volt és izgalmas, kollegiális és támogató, nyitott az új kultúra- és médiatudományi megközelítések iránt.

A későbbiekben is megmaradt ez a baráti-szakmai kapcsolat, folyamatosan érezhettük távoli támogatását, érzékeny figyelmét. Találkozásaink során behatóan érdeklődött a Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszéken folyó oktatói-kutatói munka iránt, tanácsokkal és ötletekkel támogatott, alapvető kérdéseket tett fel és segített a válaszok keresésében. Ezt a folyamatos párbeszédet szeretnénk folytatni jelen találkozóval most is, amikor Beke László eltávozott közülünk.

A workshop PROGRAMJA

Fotó: Kovács Gréta

Galéria
Kezdete
2022. március 1.
11:00
Vége
2022. március 1.
17:00
Helyszín
Művészetek és Irodalom Háza, Breuer Marcel terem Pécs, Széchenyi tér 7-8.
Szervező/info
Komm Tanszék